Afvoer verstopt Almere

Een afvoer verstopping in Almere kan snel verleden tijd zijn!

Als uw afvoer verstopt is geraakt, dan kan dat frustrerende situaties opleveren. U kunt zich bijvoorbeeld niet wassen. Koken en afwassen gaat ook moeilijk. Woont of werkt u in Almere? Dan kunt u rekenen op de hulp van een lokale vakman. De verstopping in uw afvoer kan al binnen een dag worden verwijderd!

Waardoor is uw afvoer verstopt geraakt?

Een verstopping in een afvoer kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Mogelijk weet u al waardoor het is gebeurd; dit kunt u dan al mededelen aan onze specialist. Kent u de oorzaak niet, dan zal de specialist hier wel achter komen als hij de afvoer gaat behandelen. We schetsen enkele mogelijke scenario’s:

  • U heeft teveel resten in één keer willen laten afvoeren.
  • U heeft (per ongeluk) een voorwerp doorgespoeld. Tijdens het zelf ontstoppen kan dit voorwerp nog dieper in de afvoer geraken.
  • U heeft resten in de afvoer gegoten die er niet in mogen. Bijvoorbeeld een pannetje met vette jus. In uw leiding kan dus een massieve vetklomp zitten.
  • Leidingen die niet meer op afschot liggen kunnen ook verstoppingen in de hand werken. De resten blijven steken tussen de leidingen. Mogelijk lekken de resten ook uit de leiding, de grond in.
  • Misschien groeien er wel boomwortels in één van uw leidingen? Vaak ontstaat dit probleem bij oude leidingen die van gres zijn gemaakt. De wortels in de leiding houden de resten tegen.

Wat kan onze specialist voor u doen?

De meeste verstoppingen zijn binnen een uur te verhelpen, tenzij er iets ernstigers in uw riolering gaande is, zoals wortelgroei of verschoven leidingen. Onze expert gaat direct voor u aan de slag. Eerst probeert hij de verstopping mechanisch of handmatig te verwijderen. Kan hij niet bij de verstopping omdat deze te diep zit? Dan kan de blokkade opsporen door middel van inspectie. Misschien stuit hij wel andere defecten? Alles is mogelijk.

Kosten verstopte afvoer verhelpen Almere

De kosten voor het behandelen van een verstopte afvoer zijn afhankelijk van de ernst van het probleem. Onze specialist maakt voor u een heldere prijsberekening. Hij baseert deze berekening op wat er aan uw probleem moet gebeuren. Van belang zijn dan de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de verstopping?
  2. Moet er ook een inspectie worden uitgevoerd?
  3. Met welk gereedschap kan de verstopping het beste worden opgelost?
  4. Hoeveel uren zijn nodig om de klus te kunnen klaren?
  5. Zijn er ook reparaties nodig, zo ja, welke materialen moeten dan worden gebruikt?
U kunt ons alvast bellen voor een prijsopgave. Dan weet u in ieder geval wat u kunt verwachten. Nodigt u onze specialist meteen uit, dan zal hij u zo snel mogelijk komen helpen. Blijkt later dat er meer werkzaamheden nodig zijn, dan zal hij u hierover inlichten. Houd daarbij altijd rekening met het volgende: hoe meer werkzaamheden nodig zijn, hoe hoger de kosten.

Vandaag nog uw verstopte afvoer oplossen? Contacteer ons!

In Almere hebben wij altijd rioolvakmannen klaarstaan die zowel woningen als bedrijven uit de nood kunnen helpen. Is ook uw afvoer verstopt geraakt? Bel ons vandaag nog voor een afspraak met de specialist en u wordt vandaag nog geholpen.

Afvoer verstopt Almere?

Wij staan 24/7 voor u klaar!