Riool verstopt Almere

Een riolering verstopping in Almere lossen wij graag voor u op!

Een riool verstopt zich door slecht onderhoud of er is (tegelijkertijd) sprake van een defect in uw riolering. Is uw riool verstopt in Almere? Dan kunt u via ons nummer een rioolvakman inschakelen die snel bij u ter plekke kan zijn. Schroom ook niet om ons in het weekend of op feestdagen te bellen: wij zijn altijd bereikbaar!

Uw riool is verstopt. Wat merkt u?

 • Het water loopt steeds trager door de afvoer.
 • Het water loopt helemaal niet meer weg.
 • U ruikt wellicht ook een sterke rioollucht.
 • Eten bereiden en afwassen is niet mogelijk.
 • Een bad nemen of douchen kan niet zonder dat uw badkamer blank komt te staan.
 • U runt een bedrijf? Mogelijk wordt uw productieproces door het probleem verstoord.

Hoe verhelpen wij uw verstopte riool?

Een verstopt riool verhelpen kan op verschillende manieren. Veel hangt af van de oorzaak en de ernst van de verstopping. Onze vakman maakt een keuze uit zijn gereedschap en gaat aan de slag. Gaandeweg wordt het vanzelf duidelijk wat de blokkade veroorzaakt en hoe hardnekkig deze is. We noemen hier wat voorbeelden:

 1. Vet in de riolering is lastig. Vloeibaar vet stolt snel en vormt een dikke, harde klomp in de leidingen. Het kan een dag kosten om deze massa te verwijderen!
 2. Andere harde resten, zoals kalkaanslag, kunnen met een hogedrukreiniger of verenmachine uit de leidingen worden gespoten of geschraapt. Dit gaat vrij snel.
 3. Vochtige doekjes die toiletten verstoppen: onze specialisten komen dit vaak tegen. Met een gewone ontstoppingsveer kunnen in dit soort gevallen wonderen worden verricht.

Pas op met de ontstoppingsveer!

Is het riool verstopt en wilt u liever zelf een ontstoppingsveer gebruiken? Dit raden wij u af, tenzij u er veel ervaring mee heeft. De veer kan namelijk uitschieten en een leiding doorboren. Of de leiding en het sanitair worden ernstig bekrast. Onze vakman heeft veel ervaring met de ontstoppingsveer en weet daarom hoe deze op een veilige en verantwoorde manier moet worden gebruikt.

Is uw riolering verstopt? Dit zijn de kosten.

De meeste verstoppingen kunnen binnen een uur na aankomst van de specialist worden opgelost, mits er zich geen ernstiger probleem in uw riolering voordoet. Denk bijvoorbeeld aan leidingbreuken, wortelgroei of aan een verzakte riolering. Onze specialist kan van alles tegenkomen! Daarom wordt er voor iedere opdracht een afzonderlijke berekening gemaakt. Als u ons belt, kan onze vakman u hier meer over vertellen.

Waarom belt u een rioolvakman en geen loodgieter?

 • Hij heeft zich gespecialiseerd in verstopte rioleringen.
 • Hij beschikt over alle mogelijke ontstoppingsmaterialen.
 • Hij kan uw riolering met geavanceerde apparatuur inspecteren.
 • Hij kan direct ernstigere problemen met uw riolering aanpakken.
 • Hij kan dag en nacht ingeschakeld worden.
 • U wordt altijd binnen 24 uur geholpen. Gegarandeerd!

Riool verstopt in Almere? Wij staan al voor u klaar!

Is uw riolering verstopt en heeft u dit zelf al op verschillende manieren proberen op te lossen, zonder resultaat? Bel onze vakman in Almere voor een professionele en effectieve ingreep! Ook als u alvast een prijsopgave wilt hebben, kunt u ons bellen. Wij staan open voor al uw vragen en verzoeken.

Riool verstopt in Almere?

Wij staan 24/7 voor u klaar!