Wc verstopt Almere

Een verstopt toilet in Almere lossen wij snel voor u op!

Zit uw wc verstopt en dreigt deze ook nog te overstromen? Pak uw telefoon voordat het water helemaal over de rand loopt! Toets ons nummer in en laat u helpen door een ervaren rioolvakman uit Almere. Hij brengt al het nodige gereedschap al mee en stopt niet voordat uw probleem naar tevredenheid is opgelost.

Oorzaken verstopping wc

Onze specialisten lossen iedere dag verstoppingen in wc’s op. Zij zijn dan ook al heel wat tegengekomen: van hondenbotten tot mobieltjes, van portemonnees tot speelgoed voor volwassenen. Uitzonderingen? Niet bepaald. Maar misschien herkent u uw probleem wel als uw wc wordt verstopt door:

 • te veel materiaal in één keer (zoals proppen papier)
 • absorberend materiaal (tampons en maandverband)
 • schoonmaakdoekjes (niet biologisch afbreekbaar)
 • vetresten en/of etensresten
 • babydoekjes
 • kattenbakgrind
 • een volle toiletrol of luchtverfrisser

Verstopping wc oplossen: wat doet onze expert?

Onze expert verwijdert de verstopping mechanisch of met handgereedschap, afhankelijk van wat uw wc verstopt. Het kan zijn dat uw wc wel eerst gedemonteerd moet worden, zodat de expert de verstopping goed kan bereiken. Uiteraard zal hij de wc weer netjes monteren na de verwijdering van de blokkade.

Na de ingreep reinigt de expert de leidingen goed na. Zo kunt u er weer voor lange tijd gebruik van maken. Zorg er vanaf die tijd voor dat u niets meer door de wc spoelt wat eigenlijk niet mag. Gebruik ook zeker geen chemische ontstoppingsmiddelen, want deze kunnen uw leidingen ernstig beschadigen.

Wc verstopt in bedrijf of instelling

Onze expert gaat op dezelfde manier te werk als hierboven omschreven. Zijn er meerdere wc’s in uw instelling of bedrijfspand verstopt? De expert kan dan een inspectie uitvoeren met behulp van een rioolcamera. Wilt u een rapportage van deze inspectie, dan is dit zeker mogelijk. U kunt ook beroep doen op onze specialist als u wilt dat er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Interesse? Bel ons dan meteen voor de mogelijkheden.

Kosten verstopte wc oplossen Almere

 1. Hoe hardnekkig is de blokkade in uw wc?
 2. Moet de wc gedemonteerd en weer gemonteerd worden?
 3. Met welk gereedschap kan de blokkade het beste verwijderd worden?
 4. Hoeveel tijd zal de klus in beslag nemen?
 5. Is er misschien een uitgebreide inspectie nodig?
 6. Moeten er onderdelen worden gerepareerd?
De antwoorden op deze vragen bepalen de kosten. Want hoe complexer het probleem, hoe meer de specialist moet doen om het op te lossen. Uiteraard kunt u ons wel alvast bellen voor een prijsopgave; zo heeft u al iets meer zekerheid over de kosten. Eenmaal ter plaatse kan de specialist de situatie - en dus ook de prijs - beter beoordelen.

Spoed bij verstopping wc? Zoek niet verder!

De beste rioolvakman voor Almere en omstreken vindt u door ons nummer te bellen. De expert plant de afspraak meteen in. Binnen 24 uur komt u van uw verstopte wc af, bij spoed nog sneller. Laat de pot niet overstromen en waterschade veroorzaken, maar bel ons nu!

WC verstopt Almere

Wij staan 24/7 voor u klaar!