Wc ontstoppen Almere

Hulp met toilet ontstoppen in Almere nodig? Hier zijn we!

Niemand vindt het leuk: een wc ontstoppen. Onze specialisten daarentegen zijn er gek op! We overdrijven niet, want ze doen het iedere dag bij woningen en bedrijven in Almere. Spoelt uw wc ook niet meer door? Komen de resten zelfs steeds verder omhoog drijven? Dan is het tijd om uw telefoon te pakken en ons te bellen.

Wat blokkeert uw wc?

Alles wat (net niet) door de afvoer van uw wc past, kan diezelfde afvoer ernstig blokkeren. Dat is erg vervelend, zeker als u maar één wc in huis heeft. Even bij de buren naar de wc? Misschien woont u wel zeer afgelegen! En wat heeft deze onprettige situatie veroorzaakt? We noemen een aantal mogelijkheden:

1. Teveel wc-papier
Misschien heeft u te veel papier gebruikt omdat u ziek bent. Daar hoeft u zich zeker niet voor te schamen, maar het is wel lastig dat u daarna geen gebruik meer kunt maken van uw toilet!

2. Vetresten en etensresten
U wilt snel van de restjes op uw borden en pannen af zijn. Even door de wc spoelen en ze zijn weg. Helaas, onze experts kunnen er een dag over doen om vetresten uit afvoeren te peuteren.

3. Tampons en maandverband
Tampons of maandverband zijn door de wc gespoeld. Deze zetten flink uit, dus u kunt zich voorstellen dat er dan niets anders meer door de afvoer kan.

4. Schoonmaakdoekjes
U heeft schoonmaakdoekjes of billendoekjes doorgetrokken. De meeste merken zijn echter niet bestemd voor afvoer door de wc, al beweren de verpakkingen vaak het tegendeel.

Onze expert wil graag uw wc ontstoppen!

Natuurlijk kan uw wc ook om andere redenen verstopt zijn geraakt. Onze experts komen namelijk ook geregeld voorwerpen tegen, zoals speelgoed of hondenbotten. Weet u niet waardoor uw wc geblokkeerd wordt? Dan zoeken onze specialisten dit voor u uit. Hierna kunnen zij de blokkade als volgt verwijderen:

  • Het vuil wordt uitgefreesd met een verenmachine.
  • Het vuil wordt met waterdruk weggespoten.
  • Het vuil wordt verwijderd met een ontstoppingsveer.

Kosten wc ontstoppen Almere

U wilt niet alleen duidelijkheid over de werkzaamheden, maar ook duidelijkheid over de kosten. Wat betaalt u precies voor een ingreep? Onze specialist kan dit pas bepalen als het volgende duidelijk is:

  • Hoe hoog woont u?
  • Waardoor wordt de wc geblokkeerd?
  • Hoe diep zit de blokkade?
  • Is er soms sprake van een ernstiger rioolprobleem, zoals een leidingbreuk of wortelgroei? In dat geval moet er een inspectie worden uitgevoerd.
  • Met welke middelen kan de blokkade het beste worden verwijderd?
  • Hoeveel uren zijn nodig om het probleem op te lossen?

Bel ons voor wc ontstopping in Almere

Waar in Almere vindt u een betrouwbare rioolvakman? Bij ons natuurlijk. Bel nu voor een afspraak en u zult het weten. Onze expert komt uit uw eigen regio en kan daarom al snel voor uw deur staan. Het maakt ook niet uit hoe hardnekkig de blokkade in uw wc is: voor alles is een professionele oplossing te bedenken. Geïnteresseerd? Nog vragen? Bel ons wanneer u wilt.

WC ontstoppen Almere?

Wij staan 24/7 voor u klaar!